Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 24 d'abril de 2007

TV3 al PV: estem d’enhorabona?

No hi ha dubte que la negativa de la jutgessa de fer-li el joc al PP valencià ens ha d’alegrar. Si la cosa es queda ací, podrem seguir veient les televisions del Principat al País Valencià. I potser, la cosa encara va a més i s’aconsegueix, per fi, la reciprocitat a tot el territori.

La justícia ha dit que tancar els repetidors suposaria una vulneració als drets fonamentals (al de rebre informació). I si això és així, amb les lleis a la mà, a qui hem de denunciar per tot el temps que no hem pogut veure TV3 o C33 a molts barris i ciutats del País Valencià? O per no poder veure Canal 9 més amunt de l’Ebre? O per encara no haver pogut veure IB3 fora de les illes?

O és que el dret a rebre informació en català comença hui amb aquesta sentència i fins ara no el teníem?

Així que alegria sí, però només perquè se’ns comença a donar allò al que tenim dret, no perquè ningú ens estiga fent un favor. (Tot i que si algú proposa fer-li un monument a la jutgessa en qüestió, m’apunte a la iniciativa).



  1. Creu de Sant Jordi per la jutgessa Estrella Blanes ja!

    Ara que s’ha salvat TV3 a València cal no afluixar fins a assolir la reciprocitat. Qui sap quan trigarem a tenir una altra oportunitat com aquesta per fer arribar els canals valencians al Principat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mitjans de comunicació per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent