Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

L’accident de metro i Canal 9

És (per a mi) una de les notícies més importants de l’any: la jutge arxiva el cas de l’accident del metro de València i diu que tota la culpa va ser del conductor. L’estratègia no és nova: tireu-li la culpa al mort, i tot arreglat.

Demostra, una vegada més, la complicitat entre governants i poder judicial. S’exculpa els responsables, no siga que hagen de reconéixer que no tot ho fan a la perfecció i, de rebot, isquen escaldats en les properes eleccions.

D’això ja fa unes hores. Però la web de Canal 9, a l’apartat de notícies, encara no diu ni mu. Ni tan sols per posar un dels seus titulars de l’estil "el govern valencià tot ho fa de categoria". Res. Silenci absolut.

Els titulars de la web parlen de baixada de temperatures i neu, accidents de trànsit, com n’està de contrariat el consell amb la llei que siga que ha presentat hui el govern de Zapatero, millores al transport públic i la desaparició de la mare de déu del Lledó a la Basílica de Castelló.

De l’arxiu del cas del metro, ni paraula. Potser és que aquesta vegada els ha fet tanta vergonya manipular el tema que han preferit callar. Perquè si pensen que per no dir res a la gent se li oblidarà que van morir quaranta-tres persones per la desídia absoluta i la manca d’inversions de l’administració valenciana, van apanyats.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mitjans de comunicació per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent