Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Autobusos nous a Barcelona?

Sóc una ferma defensora i usuària habitual del transport públic. I em rebenta que cada quatre anys, just abans de les eleccions, ens vulguen fer creure que han fet molt i encara faran més per millorar-lo i modernitzar-lo.

Aquesta foto (mig desenfocada i amb molts de reflexos, però el meu mòbil no dóna per a més) és de hui mateix. És un cartell dins d’un autobús de la línia 14, que avisa que viatjar sense bitllet es multarà amb… 5.000 pessetes!!!

Si no recorde malament, fa més de cinc anys que paguem en euros. I encara ens voldran fer creure que tots els autobusos de Barcelona són acabats d’estrenar. Tant els costaria canviar el cartell, encara que només siga per dissimular?



  1. Veig la foto, i el que em rebela, és que hi hagi una persona que treballa i que té un sou, que faci això sense ni pensar… perquè només la manca de pensament clàssica dels que no pensen pot haver generat les 5000 peles de multa de l’anunci.
    Ho sento, no soporto a les no-persones… i no els nego el vot ni els drets, que quedi clar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Transport públic per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent