Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Tractes de favor per a la Universidad Católica de València

El govern valencià acaba d’aprovar, en plenes Falles (i això és un agravant considerable, és com fer-ho la vespra de nadal o una cosa així: esperant que ningú es mire els diaris al dia següent), que la Universidad Católica San Vicente Ferrer de València puga impartir medicina, odontologia, fisioteràpia i podologia.

Totes són titulacions amb una demanda alta, si fem cas a la nota de tall que han tingut els últims anys. És a dir: tenen el negoci assegurat, perquè clientela no els en faltarà. I ja se sap que moltes famílies s’estimaran més pagar que enviar els fills a comarques més llunyanes.

El tracte de favor, però, no és només per donar titulacions que bé podrien fer-se a les universitats públiques, si és que realment fan falta i hi haguera voluntat política. El més greu del cas és que l’adjudicació sense no sé quins estudis i valoracions previs (més informació ací i ací) vulnera la llei de coordinació d’universitats de la mateixa Generalitat valenciana.

És a dir: fa tota la pinta de què han decidit aprovar-ho a corre-cuita i d’amagat, no siga que la iniciativa els puga treure vots a les altres universitats o entre la població en general, i no siga que d’ací uns mesos ja no tinguen la possibilitat de fer-ho.

A veure si serà veritat que poden perdre les eleccions. Ai, ai, ai.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Polítics, eixa espècie per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent