Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Homofòbia intolerable, pa nostre de cada dia

– Un noi d’estètica ‘latin king’ agredeix a patades el responsable de joventut d’un dels col·lectius de gais, lesbianes i transsexuals de València. I no de nit i en un carreró apartat, com passava amb certa freqüència fins no fa tant (i potser continua passant i jo ja no me n’assabente), sinó en una estació de metro.

– A Albuixech, a l’Horta Nord, un club de futbol femení que s’entrena al camp municipal, denuncia que els hi fan boicot: no encenen les llums per entrenar, ni la caldera per dutxar-se, i els fan gastar els pitjors vestuaris. A més, alguns dels membres dels equips masculins les insulten i hi fan pintades. Què diuen les pintades ‘insultants’? ‘Lesbianes’.

– L’alcalde de Moscou, que ja va prohibir la ‘manifestació de l’orgull’ de l’any passat, vol fer el mateix enguany perquè això, diu, ‘és obra del dimoni’.

– El diputat conservador francès Christian Vanneste ha de pagar 3.000 euros de multa per haver dit que l’homosexualitat és ‘inferior’ i ‘perillosa per la humanitat’.

– Berlusconi, a més de mostrar-se totalment en contra de la nova llei de parelles de fet a Itàlia, en l’últim míting va afirmar que els gais són d’esquerres (cosa que no és certa, per si algú encara es creu aquest prejudici). Els assistents van aplaudir entusiasmats.

Crec que no calen més comentaris.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent