Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

10.000 visites

Acabe d’arribar, ara mateix, a les 10.000 visites. Ni una més ni una menys. I, què voleu que us diga, fa gràcia.

Sé que no és un bloc massa coherent, que ara parle d’això i ara d’allò, sense massa ordre, però sembla que a alguns de vosaltes us agrada. I jo m’alegre. I, sobretot, m’ho passe molt bé.

Amb la nova imatge, amb foto a la capçalera inclosa (gràcies a l’ajuda de l’autora de Registres Particulars), una miqueta de temps, i moltes ganes, espere poder seguir donant una miqueta de llanda per la blocosfera.

Aviat, a més, potser trobareu al bloc algun vídeo fet per mi.
Apa, bon cap de setmana a tothom.



  1. I no fassa com la velleta de l’acudit de la farmacia que demanava la plantilla devor-olor per posar-se-la en mig i les compreses a les espardenyes.

    Doncs això, que sembla que tinga els talons més grossos que la punta del peu, que dic més grossos, molt més grossos de forma exagerada.

    Doncs recomana-li que faja a la foto la cirurgia estàtica, per què no sembla molt bé qualsevol cirurgia estètica per a les persones -per ètica i estètica-.

  2. M’ha agradat la foto de la capçalera… i, d’acord amb Josep Blesa, he entés millor el que li passa al nostre "benvolgut" don Agustín, arquebisbe de la Seu Metropolitana de València (la que va ocupar Alexandre VI): com han canviat els temps!!!
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent