Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Què vols de regal? (la pregunta de la setmana)

No sé com funciona en altres famílies, però en la meua, des que perds la innocència de creure que els Reis Mags són de veritat, passes a formar part d’un sistema regalador imparable. Pares regalen a filles, filles a pares, les germanes es fan regals entre elles, els pares fan regals als avis i els avis als néts (els néts als avis no, però no m’estranyaria que algú ho proposara un dia d’aquests).

Això, sumat al "tinc de tot" que tothom proclama, fa que les setmanes prèvies al nadal esdevinguen una mica estressants. Ningú sap què regalar a qui i la imaginació no dóna més de si. Per altra banda, si demanes alguna cosa concreta directament, es perd la gràcia perquè ja no hi ha "factor sorpresa".

Sé que per a enguany ja no estic a temps, però si algú ha trobat una manera de solucionar-ho (funcionaria un "amic invisible" a nivell familiar?), estaré agraïda de per vida si m’ho explica als comentaris.

P.S.: L’opció de passar el nadal a la Patagònia ja l’he pensada, però crec que no faria gens de gràcia a la resta d’implicats en l’assumpte.



  1. Es una opció, un cop descartada la Patagònia que es la millor. Nosaltres ho varem començar a fer l’any passat. Som 4 petits entre dos i sis anys, i la resta adults 7 parelles i 3 solitaris. Pels petits un sol regal, un bon regal ja que es fa una recaptació entre els grans. Pels grans ens reunim, els que poden uns dies abans i cada un treu la papareta amb el nom de qui ha de fer el regal. Fins aquí tot perfecte, el problema es quan entre nosaltres ens començem a preguntar que cony li regalo als sogres, etc. L’any passat no va anar tant malament quan aquest any repetim

    Bé Bones Festes

    http://www.pepcanals.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent