Cinc mil visites

Quan vaig encetar aquest bloc, allà pel mes de maig, no pensava que se’l miraria ningú. Però resulta que sí, i quasi sense adonar-me’n he arribat a les cinc mil visites!

(Bé, en seran més, perquè el comptador no es va posar en marxa fins l’estiu, crec).

Per si algú pot tenir un mínim interés, ací teniu el ranking dels deu apunts més llegits:

P.S.: Són els que tenen més visites, però em sembla que això no inclou els que els han llegit directament des de la ‘portada’ del bloc. I, en qualsevol cas, tampoc no coincideixen amb els que a mi més m’agraden, però fa gràcia mirar-se les estadístiques de tota manera.

5 pensaments a “Cinc mil visites

 1. Abans que res, felicitats per les 5.000.  Dius una cosa interessant : (les visites) "no coincideixen amb els que a mi més m’agraden".  Sobre això tinc previst de parlar-ne, algun dia.  És curiós, a mi em passa ben bé el mateix :  hi ha postings que penso que ni fu ni fa, i en canvi han tingut moltes lectures.  I en tinc d’altres dels que penso que son ben reixits, i en canvi en tenen la meitat.

  Potser és la gràcia del bloc :  som sobirans del que escrivim, però els possibles lectors són igualment sobirans del que llegeixen.  I podem no coincidir 🙂

 2. Es ben be així com ho dieu tu i el Botxí: els mes visistats no son pas els mes comentats, i els que hom destacaria no coincideix amb els mes llegits, perquè una cosa es el que escrivim i una altre el que els altres perceben que escrivim

 3. Doncs jo no t’insultarè mai per l’unic fet d’ésser dona, com pot ser que t’han insultat.

  El sexe no és important; l’és la intel.ligència.

  Un salut,

  JULIÁN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *