La llei del golf

El PP valencià, supose que en previsió per si se li acaba la bona vida aviat, s’afanya a acabar unes quantes lleis que ha anat fent els últims anys. Aquests dies ‘debaten’ a les corts la llei del golf. Argumenten que el País Valencià està endarrerit en aquest aspecte, i que seria desitjable passar dels 22 camps actuals a 65.

Per això, preveuen que es puguen construir en tot tipus de sól, inclòs el no urbanitzable i el protegit (protegit de què?). La llei no permetrà edificar residències, però sí allotjaments turístics (qui ho entenga, que m’ho explique).

Pel que fa a l’aigua, no hi ha problema: el projecte de llei anterior al que ara es pot consultar sembla que hi dedicava unes quantes pàgines a argumentar que la gespa és ara per ara més rendible que les taronges i que, per tant, pot considerar-se com ús agrícola.

El Levante ho deia així fa uns mesos: «Por ello la ley considera que una de las manifestaciones del uso de
agua para regadíos y usos agrarios es su destino al cultivo de
cespitosas que sirven para la práctica deportiva del golf».

Impressionant.

(Si algú té ganes de patir, trobarà el document del projecte de llei ací baix).

_____________

P.S. (al matí següent): la llei ja ha estat aprovada.

Un pensament a “La llei del golf

 1. uns habitatges en filera, gairebé els primers, a La Nucia, al barri de Els Tossalets i vam fer el colp d’estat a l’alcaldia (Ja sabràs del "trànsit" de D. Such des del PSOE al PP) a costa de trencar fins i tot l’amistat -personal- amb l’antic company i alcalde. Postergant amics i coneguts "desafectes" dins del consistori, després del seu bot i canvi polític.

  Total, que un professor d’urbanisme de l’escola (d’Arquitectura) va començar a deixar-se caure a dinar i sopars, (al Restaurant de Cano…ara no recorde el nom) i hi coincidíem bastant. Al cap d’any i mig ja hi havia un PAI que englobava tot el terme muncipal. En síntesi, a la sima del terme era per al camp de golf, i la resta tot d’equipaments que havien de cobrir tota la població a encabir-hi. Promogut per una immobiliària: "Els Pinars" o quelcom així. Tapadora dels Ballester.

  Estava tan corrull de bungalows i aquests tan prop del mantell dels 18 clots, que hom diu sarcàsticament, et regalaven un equip de cascos antipilotes per a tota la família.

  Cordialment, desficiosa.

  PS: m’he llegit un bon tros de la llei. Allò simplement és l’esquer per desviar l’atenció, tot ocultant els veritables objectius. 

       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *