Una altra perla de Canal 9

La web de Radiotelevisió Valenciana, entre molts altres defectes, no guarda una hemeroteca de notícies, sinó que publica només les més recents, i no es poden tornar a trobar les del dia anterior.

Per això, i sentint-ho molt, no puc oferir l’enllaç directe al titular que mencionava ahir.

De tota manera, perles semblants se’n troben sovint. Hui mateix publiquen això:

GONZÁLEZ PONS DEMANARÀ QUE CATALUNYA EXPLIQUE PER QUÈ NEGA L’AIGUA DEL TRANSVASAMENT
El conseller de Territori i Habitatge, Esteban González Pons, ha dit que als terrenys protegits del Delta de l’Ebre, a Tarragona, es construeixen més de 5.000 cases i tres camps de golf. Esteban González Pons ha fet estes declaracions durant una visita a Santa Pola, on el Consell construeix pisos de protecció oficial. El conseller demanarà que Catalunya explique per què nega l’aigua del transvasament amb l’excusa de protegir el medi ambient i l’agricultura, quan ara els terrenys dels arrossars s’han requalificat.

La negreta és meua. La barra de dir això sense que se’ls caiga la cara de vergonya, de Lluís Motes (director d’informatius, el de la foto) i de tots els que li fan cas sense remugar.

2 pensaments a “Una altra perla de Canal 9

  1. … que amb aquestes notícies no guardin hemeroteca. A mi també hem va cridar l’atenció el sr. Esteban fent de profeta de l’apocalipsi, però això dels pisos de protecció oficial no l’havia llegit per enlloc. Vergonyós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *