Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

A l’església, ni un duro

Ho he de reconéixer. Tot i que en algunes coses no m’agrada, Zapatero i cia no em deixen de sorprendre, i de manera grata. Potser no són uns genis en assumptes de política general, però si més no estan fent passes necessàries en alguns aspectes.
Primer em donen la llibertat de poder dir que no em case perquè no em dóna la gana. I ara, que dels meus impostos no en donaran ni un cèntim a l’església catòlica. Ja era hora (fa temps que era hora) de deixar de finançar els sous de milers de capellans, monjos, monges, bisbes i professors de doctrina catòlica. Espere que també s’acabé això de ‘concertar’ les escoles sectàries que tenen per tot arreu.
Ara només falta que a la declaració de la renda, quan triem marcar l’altra creueta, també ens donen la possibilitat de triar a quines ongs donem els diners, perquè moltes de les que en reben són també de l’entramat catòlic (Cáritas, per exemple, va rebre més de 9 milions d’euros el 2004, i entre totes les ongs catòliques sumaven 21 milions).
I posada a demanar, seria d’agair una nova creueta per indicar si volem o no continuar finançant la monarquia (per favor, que deixen de parir, que cada criatura que tenen ens costa un ull de la cara!).



  1. No per no voler finançar a l’Església que és el teu dret, sinó per no reconeixer la gran tasca social que fa l’Església i moltes entitats lligades a ella com ara Càrites que fa una gran tasca.
    I no sé que trobes de "sectaris" en les seves escoles, quan els pares hi porten lliurement als seus fills.
    Aquí els únics sectaris sou els cosmopolites d’esquerres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Anticlerical per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent