Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Insomni

Acaba, per fi, una nit d’insomni. Després d’una estona de malsons, que ja s’han convertit en habituals en les nits d’estiu (per la calor, vull pensar), m’he desvetllat fa unes hores. I m’he dedicat a somniar desperta. Com fer això, i això altre, he cercat informació per encetar nous projectes professionals, he muntat castells en l’aire que ara, en les hores en què la resta d’habitats dels voltants són també desperts, encara es mantenen en peu. Si més no, com a idees que van prenent forma definida.
En lloc de maleir el rellotge i donar voltes al llit, he passejat per la casa i per la xarxa, i he vist el despertar de la ciutat des de la finestra.
Supose que en unes hores el cansament em farà recordar la nit i desitjaré haver pogut tindre un repós tranquil. Però ara mateix, estic contenta d’haver-li furtat hores al son.



  1. Jo l’insomni no el toco, afortunadament… Dormo com un tronc fins i tot amb la calor sufocant d’aquests dies… Ara, a l’estiu també em costa llevar-me a les hores en què la ciutat encara dorm… 

  2. Sóc insomne des de ben petit.  Acostumo a dormir unes 4 hores o així, mai més de 5.
    I és genial.  Tinc més hores per fer coses (treballar, de fet…).  Benvinguda…

  3. Em vaig enganxar a les pastilles per a dormir. Vaig acabar a cal psiquiatra, que em va diagnosticar una depresió emmascarada. Poca broma amb l’imsomni.

  4. Ara a l’estiu a mi m’agrada estar moltes hores sense dormir de nit i anar a dormir de nit ja, ben tard. Sense cap soroll s’escriu i es llegeix molt bé.

  5. Quant estic desvetllat m’agrada contemplar l’estelada i sento dintre meu la sensació de que Algú està conduïnt tota aquesta meravella ordenada i lluminosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent