Julián López Martínez: timador!!!

En primer lloc, disculpes a totes les persones que es diguin com aquest senyor (els cognoms són dels prou freqüents) i no tinguen res a veure amb el que ara explicaré. Però si us heu topat amb algú que respon per Julián López Martínez i ven coses d’informàtica des d’eBay Anuncios, fugiu!!!

El vaig contactar fa uns dies, per uns cartutxos de tinta d’impressora, originals, segons deia, que li sobraven i posava a la venda. Que conste que he comprat molt online, i he venut i venc coses també. Normalment sempre m’he topat amb gent que és de fiar. Fins ara. 

Vam acordar el preu, li vaig fer una transferència i me’ls ha enviat per correu. Fins ací, tot normal. Però voilà, en obrir el paquet, no són els originals, sinó una imitació que la meua impressora no accepta. I no és només que ho digués a l’anunci, sinó que va ser un detall que li vaig preguntar directament, perquè m’ho confirmara, en l’intercanvi de correus. 

Li he escrit un email demanant explicacions, però sembla que m’hauré de conformar: no contesta (si ha novetats, ja les explicaré). En qualsevol cas, per si mirant a un cercador el seu nom (jo ho vaig fer abans de pagar-li, per si algú havia escrit ja res sobre ell, sempre acostume a fer-ho en casos així) algú ve a parar ací, avisats esteu. 

I per allò de què google ho puga trobar, que quede clar, amb els mots amb què supose que ho poden buscar: “Julián López Martínez”, eBay, cartuchos, tinta, epson, timo. 

Ea. 

2 pensaments a “Julián López Martínez: timador!!!

  1. No oblidis fer-li un vot negatiu, perque els propers compradors sabin qui es.

    La propera vegada paga em paypal, aixi podras reclamar que et tornin els diners.

    A mes , ara mateis denuncia com venta fraudulente a Ebay, tens la forma de fer-ho mitjancat els enllaços i aixi tens la pusibilitat de que el fotin fora, per vendre articles falsificats.

    Jo ho he fet en diverses ocasions en el meu hobby que son els relotjes, tan falsificats coms els recambis de impresora.

    Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *