Si això passara ací… la que s’armaria!!!

Quan arribes a l’aeroport Charles de Gaulle de París, el més habitual és agafar el RER (una mena de tren de rodalies) per anar al centre de la ciutat. L’estació està dins mateix de l’aeroport i tot està molt ben indicat – i no pots evitar fer comparacions amb El Prat, Manises o l’Altet -, però no tot és tan bonic com ho pinten.

A l’estació hi ha tot de màquines per comprar el bitllet, amb cues bastant llargues. Així que sense pensar-hi més, et poses a la cua. Comences a notar que la gent passa més temps del que esperes comprant el bitllet, o intentant-ho. I quan per fi et toca el torn, entens el perquè de l’espera. Un cartell molt petit especifica que NOMÉS accepten targetes franceses!!!!! D’entrada no t’ho creus i proves amb la teua targeta. Continues sense poder creure-t’ho i proves amb una altra targeta. Però res, és ben cert: o tens una targeta bancària francesa o no pots comprar el bitllet a la màquina i et toca anar a fer cua a la taquilla.

Intente pensar la que s’armaria si això passara ací… i la imaginació no em dóna per a tant.

2 pensaments a “Si això passara ací… la que s’armaria!!!

  1. no es cert, del aeroport a l’estació del RER, hi vas amb un autobus (gratis) que tarda 15 minuts.

    I en quant a les targetes, només funcionen les franceses o les de crèdit, les de dèbit no funcionen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *