CULPABLES (diguen el que diguen a Canal 9)

Després de mesos defensant-los la innocència pràcticament més que ells mateixos, m’imagine que els de Canal 9 deuen haver estat una bona estona nerviosets pensant com anaven a explicar que ara va i es declaren culpables.

Però es veu que com que tenen el cul pelat en l’art de l’eufemisme i l’engany al populatxo, han trobat la manera de fer-ho.

S’ho han ventilat en 30 segons amb un ‘plató’ (parla el presentador mentre es veuen unes imatges, no és un vídeo elaborat i signat per un periodista i un càmera). I durant tota l’explicació de la falla, no diuen la paraula ‘CULPABLE’ ni una sola volta: “accepten l’acusació”, “signen la conformitat amb la sanció proposada”…

Uns cracks de la paràfrasi, vaja.

Dir que m’indigna es queda molt lluny. Que el fàstic ja no s’aguanta comença a acostar-se. Que ja no em queda foc que traure pels queixals és bastant fidel a la realitat.

El pitjor, però, la impotència davant aquesta desvergonya que ja no coneix mesura.

Perquè, diguen el que diguen els de Canal 9, la cosa està clara: SÓN CULPABLES.
I tot i així, se’ns riuen a la cara.

(Si no teniu por de què se vos atragante el dinar, podeu veure-ho ací).

2 pensaments a “CULPABLES (diguen el que diguen a Canal 9)

  1. Els del PP valencià fan igual que els mestres de l’esquerra abertzale, on que es sapiga els de Bildu encara no han comdemnat mai la  violència, encara que això no vòl dir que estiguen a favor de la violència d’ETA.

  2. Així actua la dreta. No és culpa d’ells, és un complot dels altres perquè ells són tan bons! Quina culpa tenen que la gent els regali vestits de 3000 €! I ells són agraïts, li fan un favor i els donen algun caramel del qual tornen a rebre un agraïment…….i la roda torna a començar. Ja he dinat i no crec que avui em senti malament potser em farà més profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *