Orgullosa

Com ja he dit en altres ocasions, ni me n’amague ni en faig bandera. Però em fa l’efecte que en breu caldrà tornar a enarbolar banderes i cridar més fort per reclamar el que ara ja tenim però no podem donar per sentat.

A Nova York, fa tres dies van aprovar el matrimoni entre persones del mateix sexe amb el vot a favor d’alguns republicans cristians que van justificar que, precisament, les seues conviccions morals i religiones els fan veure que cal tractar a tothom amb igualtat.

Ací, encara no hi ha data per a les eleccions generals i Rajoy ja va anunciant que eliminarà el matrimoni i, sobretot, la possibilitat d’adopció. No sé com de fàcil és treure’ns un dret que ja tenim, però per si de cas, caldrà anar esmolant consignes… com a mínim!

Mentrestant, hui i cada dia, amb el cap ben alt i anant de cara per la vida.

Un pensament a “Orgullosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *