Pla i la seua idea de nació

Aquest vídeo -podeu anar directament al minut 5:20- és absolutament aclaridor sobre la idea de país, nació i estat que té el senyor Joan Imbècil Pla (que perdonen els que se senten ofesos per aquesta lleugera modificació en el nom, vull fer constar que no és invent meu sinó ben al contrari, és la forma popular amb que l’identifica molta gent, i des que la vaig sentir em costa dir-li d’una altra manera…).

No estarà de més tenir en compte les seues paraules i contrastar-les amb el que intentarà dir d’ací no res en campanya, sobretot quan visite segons quins pobles. Llàstima que van acabar l’entrevista, perquè el bon home ja estava llest per entonar allò de "per ofrenar noves glòries a espanya…" i es va quedar amb les ganes.

3 pensaments a “Pla i la seua idea de nació

  1. Ara, ja he comprés perquè els serbis van votar a Montenegro. Perquè els russos, alemanys, etc ho fan a Polònia. Els Canadencs al Québec, etc.

    Este estafotut és el que es mereixen Cèutta i Melilla, que com tothom sap no són una colònia. Pel mateix motiu voteu a les Corts tots els referèndums que es produeixen a Gibraltar.

    Pla capitaneja la major internacional del món mundial: la dels "Imbècils" 

  2. PSOE-CV

    De Valenciclopèdia

    El PSOE-CV (Partido Sociolisto Obligatoriamente Estafando a la Comunidad Valenciana, en castenallo en el’original) és un partit amb trâstornos de personalitat, pues oficialment es diuen PSPV i ningú no sap cert quê vol dir, encâ que l’última hipòtesis arran del descubriment del nou Pastatut Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *