Prediccions electorals

El vot a “les esquerres”, dividit i esmicolat entre els partits minoritaris, la menys dolenta de les opcions possibles per a moltíssima gent. I abstenció, i vot en blanc, a falta de res millor, per a molts altres.

La dreta, acollonida pel que està passant, anirà a votar en bloc. Més unida que mai.

Majories absolutes al meu país, pujada a molts indrets. Començarà la repressió demà mateix?

La resposta, aquesta nit…

(No sabeu com m’agradaria enganyar-me. Tant de bo fóra així…).

Afegit: I tot i això, tinc la sensació de què els resultats concrets de hui no són tan importants com el que -per fi- està passant, ni que si Camps i Rita tornen a reinar ens hem de desanimar, ans al contrari…

2 pensaments a “Prediccions electorals

  1. Em tem que no t’equivocaràs molt, desficiosa –tot i que confie un poc més en que hi haja trellat en la terreta. Però em quede amb l’afegit: passe el que passe hui, allò important comença demà… Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *