Això són coses dels ecologistes

Atenció: heu de pronunciar ‘ecologistes’ amb un to de menyspreu evident, que és com es sol dir aquesta frase.

Que qui són els ecologistes aquests? Quatre grenyuts kumbayà que porten xiruques i estan en contra de tot: que si no els agraden els camps de golf en zones on no hi ha aigua, que si mira què diuen ara de què tants cotxes ens contaminen l’aire, que si les nuclears no… No, si encara voldran que tornem a viure a les cavernes… (O sóc jo l’única que fa anys que escolta explicacions com aquesta?).

Però ara resulta que els índex de pol·lució fan témer per la salut de les persones, la situació de perill de les centrals nuclears al Japó esgarrifa mig món, el preu del petroli fa inviable el plantejament econòmic actual, l’esclafit de la bombolla immobiliària (també als voltants dels camps de golf) és una evidència i alguns comencen a fer-se a la idea de què les coses ja no poden seguir com anaven.

Mira tu si encara tindrien part de raó, els ecologistes aquells…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *