Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Moments de felicitat per menys d’un euro (3): Twix

Cada volta tinc més clar que el que val la pena són eixos xicotets moments en què et sents bé per dins i t’oblides de tota la resta, encara que només siga per uns segons.

I he redescobert que menjar-se un Twix té aquest poder. Feia anys que no en menjava, conscient que no fa massa pinta d’alimentació saludable. Però sabeu què? Que un dia és un dia.

I la barreja de galeta cruixent, caramel industrial i xocolata que es va desfent només tocar-la segueix tan bona com la recordava. O encara millor.



  1. Apòstata desficiosa, això és jugar amb trampes!…

    No dongui idees als publicistes de campanyes electorals, que encara faràn anuncis electorals per les femines, a base de xocolata! (Els anuncis “per mascles (heterosexuals)”, ja s’han fet).

    Atentament

    (És un comentari irònic, no s’ho prengui com una cosa seriosa).

  2. … diuen que és afrodisíaca o bé que substitueix no sé què…, ja no m’enrecordo.
    L’únic que sé és que ja he començat a menjar torró de xocolata, del clàssic, amb arròs inflant com a mi m’agrada ( i no diré la marca per no fer publicitat).

    Petons, amb xocolata o sense, com vulguis.

  3. A mí m’agraden els bony’s i els tigretons! Recordeu aquells gust! Eren bons de tota manera…fins i tot els havia clavat un escuradents i els havia posat al congelador. Llàstima que el seu contingut en greixos saturats és un risc coronari important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Moments de felicitat per menys d'un euro per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent