Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

No t’esperem

Ni a València t’esperàvem, ni a Barcelona t’esperem.
En contra de la visita del papa, i per un estat laic.

I amb respecte,  que és l’últim que s’ha de perdre. (No ens cal caure en l’insult ni la prepotència, per això ja estan ells, i no ens hem de posar a la seva alçada).

Raons no ens en falten, oi? (O cal que les enumere?)

Dijous 4 de novembre, a les 19h, concentració a la plaça Sant Jaume.
Qui s’apunta?

Més informació, ací.



  1. Ni a una cosa ni a l’altre: Jo no sóc papiste, i encara que no he apostàsiat burocràticament, ho he fet de fet. Penso, però, que el Papa de Roma es ben lliure de viatgar a on l’hi dóni la gana, mentre hi hagin (hi hagem) borregos que li pagui les despenses, o no l’empressonin (que, de raons, n’hi han unes quantes. Si més no, per ser cap d’una organització criminal). Per això, no hi serè a la visita del Sant Pare…

    Tampoc hi serè a la concentració dels “altres”. Més que res perque no em confonguin pel que no sóc. I també perquè abans que protestar per la visita del Papa, crec que primer s’hauria de protestar per la pleitesia que les autoritats d’un Estat dit aconfesional (d’altres de més despistats en diuen “laic”) retèn al cap d’una organització religiosa. No és de rebut que protestem pel convidat i ens sia simpàtic qui ens fa pagar l’estada del convidat.

    Aquell dissabte, si tot va bé, estare en una església assistint a un culte. Pas catòlic. Cristià bíblic, sí; i d’una Església que està per la total separació d’esglésie(s) i Estat, i que els seus “caps” són escollits democràticament per la seva congregació.

    Atentament

  2. Bé, ja ficats es podria cremar el monestir de de Montserrat… o fer un parking a la Sagrada Família… Catalunya no espera al Sant Pare? No m’ho crec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Anticlerical per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent