La vida dels altres

Fa dies que li done voltes a una reflexió, i cada volta ho tinc més clar: a mi el que m’agrada és la vida dels altres.

Dues de les meues activitats preferides, les que faria la major part del temps si no haguera de fer res més per sobreviure, són llegir i viatjar. És a dir, saber histories d’altres persones, i mirar com viuen a d’altres indrets.

Potser per això em vaig fer periodista, o una cosa semblant. Per mirar i explicar el que passa fora de mi. Per viure una miqueta més d’aprop la vida dels altres.

2 pensaments a “La vida dels altres

  1. Això també m’agrada a mí!! Però més li agrada a la M. ella vol viure a qualsevol lloc del món per a conèixer i experimentar. Jo només aniria i tornaria. Posats a pensar….. quan més mires als altres menys ens mirem a nosaltres mateixos i menys ens coneixem…. per això deuen triomfar tant els programes que miren el melic dels famosos!!! Quan més salvatges, més audiència. Si sóc salvatge amb els altres…. ningú ho serà amb mi. Com em podríem dir…….atac preventiu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *