Màfia a la Diputació d’Alacant?

Des que he llegit la notícia de què la policia està escorcollant la Diputació d’Alacant (de la qual, per cert, ha deixat de funcionar la web), la casa del president i l’ajuntament d’Oriola per una suposada corrupció relacionada amb la recollida de la brossa, que no em trac del cap la imatge dels Soprano.

La musiqueta i tot m’ha vingut al cap. A la sèrie es mostra com la gestió de la brossa és precisament un dels negocis més habituals a les famílies. Igual com ho explica Saviano a Gomorra. Ficció en un cas, realitat en l’altra.

Mafiosos, tots plegats.
Només que els nostres no tenen cognoms italians.

ACTUALITZACIÓ: Acaben de detindre Ripoll. Encara tindrem un final més aclaridor que els dels Soprano…

Un pensament a “Màfia a la Diputació d’Alacant?

  1. Gràcies a Déu que en aquest tema de la màfia política no hi veus mites… Per aqui dalt -al cap i casal (!?)- encara hi ha molts que segons la coloraina del mafiós de torn li diuen una cosa o una altre. Ventatges què té el no ser dogmàtic!

    Atentament (PD: és un comentari que vol ser un xic irònic).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *