Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 9 de juny de 2010

Homo Baby Boom i Queer Spawn, als cinemes Alexandra!!!

Dins les ‘Jornadas de Cine Urgente’ que han organitzat un grup espontani de realitzadors independents de Barcelona, s’ha programat un passe dels documentals Homo Baby Boom i Queer Spawn per al dia 28 de juny (dia de l’orgull LGTB) a les 20h.

Serà als cinemes Alexandra de Barcelona (Rambla Catalunya 90).

Podeu veure la programació de les jornades ací

I us torne a posar el tràiler d’Homo Baby Boom, a veure si algú s’anima a vindre. Serà probablement de les últimes ocasions de veure’l en pantalla gran!



  1. Es veu que hi ha controversia a Madrid pel dia de l’orgull lgtb (cony, cada vegada hi ha més lletres! no es podria dir Dia de la diversitat sexual o alguna cosa així?). Bé, has vist això?
  2. Quan el van fer al 33 a les Balears no el vam veure perquè encara no en teníem (almenys a ca meva) i no el van penjar a internet, només hi ha el reportatge de quan va sortir. Saps si han de tornar a fer-lo a TV3 o al 33? Dimarts, amb això de la vaga van repetir un munt de reportatges d’aquells de (S)AVIS i d’altres i va estar molt bé (la vida de l’aturat, que tens temps per fer de tot). No el repetiran? No t’han dit res de la programació per la vaga general?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent