Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 9 d'abril de 2010

Petits somnis per sobreviure: vendre llibres per Sant Jordi

Ara que he acceptat que les grans coses del nostre sistema social no em donaran cap alegria (mireu l’apunt anterior), he decidit que hauré de refugiar-me en les petites coses que sí que em poden aportar alguna cosa positiva.

Els llibres, és clar, n’és una de les imprescindibles.

I enguany, més enllà de llegir-los, he pensat que seria un gran moment per fer realitat un dels meus petits somnis: ajudar a vendre llibres un dia de Sant Jordi. A una botiga o una parada al carrer. Les hores que calga.

Seria, crec, una experiència fantàstica. Esgotadora, segur. Però quan les coses es fan amb ganes…

No coneixereu per un casual els amos d’alguna llibreria que busquen ajudantes voluntarioses per aquell dia, oi?



  1. Jo ja ho vaig fer fa un grapat d’anys, amb llibrets editats per mi mateix. Va ésser una experiència molt positiva, però per desgracia ara no tinc “eines” per a la edició…

    Ara bé (que vol dir moro): penso que tindries de buscar alguna organització sense ànim lucratiu (per exemple, les esglésies evangèliques o els agrupaments escoltes acostumen a posar paradetes de llibres a bon breu davant de les seves seus), ja que sino els hi estas “regalant” la teva feina a empresses amb ànim de lucre, ademés de treure feina (i salari) a una altra persona.

    Ànims i endavant (i que faci bon temps!).

  2. Els de Sobirania i Progrés demanen voluntaris per a la seva paradeta però potser no és el que busques.

    Potser podries oferir-te tu a alguna llibreria xicoteta. A una gran no, que els empleats et diran esquirola per treballar sense cobrar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent