Diari d'un Culer

Sovint comparen un gol amb un orgasme. No hi ha comparació, és millor un gol

14 de setembre de 2005
1 comentari

Ja ha començat la Champions!

Buff… ja no podia més! Per fi ha començat la Champions! I és que a tots ens fa il·lusió jugar i guanyar la lliga però la Champions té una màgia insuperable, fins i tot quan et toca un grup ensopit. Des de la tragèdia de Stanford Bridge que patia un mono que aquesta nit he començat a superar. A l’espera de les grans nits europees amb Milans, Chelseas, Juves i altres, el Werder Bremen és un bon aperitiu per a començar a gaudir de l’addicció europea.

Em quedo amb algunes reflexions de l’estrena a la Lliga de Campions:

A. Anem bé per arribar a París. Hi ha gent que diu que el Barça no està jugant bé. I és cert, però per contra l’equip és molt sòlid. Jo no sóc cap amant del futbol especulatiu de llibretes i catenaggio però el cert és que no ens han fotut ni un gol en tres partits i que ens emportem els encontres amb sobrietat i a l’estil ‘Juventus’. No és una bona notícia pel futbol però la història sembla indicar que és una bona senyal per anar reservant bitllets per anar a París.

B. Que li busquin papers a Messi. Si fa falta que s’empadroni a casa meva. Li regalo el meu passaport i el meu DNI i me’n vaig a viure jo a l’Argentina però cal trobar papers per a Messi ja. El noi aquest no va per crack, és un crack.

C. La samarreta canta massa. Ho deien a la retransmissió de RAC1: la samarreta color groc llimonera tendra -botiga del Barça dixit– fa que ens xiulin més fores de joc. Avui ens n’han assenyalat 8 o 9 dels quals alguns no ho eren i es quedava l’Etoo sol davant de porter alemany. Necessitem samarretes de camuflatge i no armilles de seguretat vial.

D. Ara ja sabem qui és Iaquinta. Aquest davanter de l’Udinese que volia Rijkaard el Nadal passat, ha debutat en Champions marcant tres gols i en podria haver ficat un o dos més. Quina ràbia no haver-lo fitxat pel meu equipet del fantasy football. I el hat trick de l’italià arriba mentre ‘Maxi’ López es dedica a veure els partits des de casa seva.

E. Com m’agrada el Madrid. La Champions té la grandesa de permetre’t veure com al Madrid li’n foten 3 en 25 minutets. Que gran!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!