Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Espriu, via Raimon

Ja sé que fa lleig de dir, però és la veritat: a mi, en general, no m’agrada la poesia.

I entre que no m’agrada, i que vaig fer tot l’ensenyament en castellà (fins al COU), doncs no he llegit mai l’Espriu. Una gran mancança cultural, segur. Però alguna cosa seua m’ha arribat, perquè el que sí que m’agrada és la poesia feta cançó. I Raimon ens ha apropat Espriu a base de bé.

Volia posar-vos  la cançó ‘Inici de càntic en el temple‘ (aquella que fa ‘ara digueu: la ginesta floreix’), però no l’he trobada en bona qualitat. Així que vos en deixe una altra (la imatge que l’acompanya no és resposabilitat meua!).



  1. en comptes de queixar-nos i escudar-nos en l’ensenyament rebut, hi poséssim de la nostra part? I si ens gastàvem alguns calerets en comprar-nos algun llibre seu? I si a més de gastar-hi calés hi gastéssim temps per furgar en el seu significat? Aniríem més bé! 

  2. … que també ens volen fer pagar pels llibres agafats en préstec. És bon camí per a la cultura posar-li tants cànons i canons?

    Ens volen illetrats i mesells, però encara tenim Internet.

    Ara mateix, si t’interessa alguna cosa més d’Espriu, tens més de 300 llocs on acudir a llegir-ne alguna cosa. Varietat i qualitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent