New York, New York

Ja tinc bitllets!!! Del 9 al 17 de maig, amb la meua germaneta, tornaré a estar a la ciutat que durant any i mig va ser ma casa.

Fa dos anys que no vaig, i se m’han fet molt llargs!!! Quines ganes! Quina alegria!

Ja estic comptant els dies que em queden per tornar al Moma, al Met, a l’Apple Store, a Broadway, al promenade de Brooklyn, als restaurants exòtics i als diners clàssics, a les botigues de disseny a bon preu -que aguante el dòlar baix!- i, sobretot, a passejar sense parar, que és el millor que es pot fer a aquells carrers.

A més, mai he fet un viatge a soles amb la meua germana, i això també serà una experiència. I, espere no enganyar-me, ben positiva. Tot i el que tenim de diferents, crec que per viatjar ens assemblem molt. S’haurà d’aprofitar!

5 pensaments a “New York, New York

  1. A mi, si em perc conscienment que no em busquen a N.Y.  Prefereix donar un tomb per l’Argentina, Brasil o el Marroc.
    I el codi de comprovació fica’l més assequible com a l’Avui, per exemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *