Està nevant!!!

Segons la càmera web del balcó de l’ajuntament d’Alcoi, ara mateix està nevant!

No m’importaria gens estar per allà en aquest moment (o, encara millor, per la Font Roja o la Carrasqueta) i veure les volves de neu caure en silenci, fent hivern, que és el que toca. Ben abrigadeta, això sí, i una estoneta només, que una és molt fredolina.

Disfruteu-ho els que pugau!

Jo, des del gran finestral del que és ara el meu espai de treball, hui veig el cel grisot, una miqueta de pluja que no acaba d’arrancar-se com caldria i molt de vent. Que també fa hivern, però sense la part romàntica de la neu. Catxis.

3 pensaments a “Està nevant!!!

  1. Sí, és cert, als alcoianets, fins i tot els que no professem normalment, ens entra una enyorança més forta quan neva. Records de dies sense classe, de diversió, de rises, d’amistat. Tot això no passa a València. Per això recordem Alcoi