Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

A Madrid són d’una altra pasta (3): els noms dels carrers

No és que ací, a Barcelona, a València o a qualsevol altra ciutat no tingam noms de carrers curiosos, divertits o sorprenents (el meu preferit continua sent la Plaça de les Xiques d’Alcoi, que sí, per ‘xiques’ vol dir justament prostitutes).

Però de tant en tant m’impacten els noms trobats a d’altres indrets. I aquest del barri de Chueca n’ha estat un.

Calle de Válgame Dios. Dí que sí.



  1. Al districte de Vallecas, prop de l’estació RENFE d’El Pozo i el barri d’El Poz del Tío Raimundo, n’hi ha un barri, no recordo el nom, al qual jo li dic “El barri de les pel.lícules”, ja que té de carrers i places amb noms de pel.lícules o actors: calle de Volver a Empezar, calle de El Padrino, calle de La Violetera… Glorieta de José Luis Ozores…

    (Glorieta és como diuen a Madrid a algunes places).
    Un salut,

    JULIÁN.

  2. No sé si són d’una altra pasta. A Barcelona n’hi ha un que es diu de les Trompetes de Jaume I. I a Sevilla un que és de la Virgen de los buenos libros. En podríem fer una enciclopèdia tots plegats.

  3. …hi ha el carrer Vella de la Palla, just al costat d’on es col·loquen los prostitutes del barri ‘xino’. Que cadascú faça les seues pròpies conclusions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Pel món per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent