Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 17 de juny de 2009

Més devanida que un gínjol!

Despertar-te amb un sms dels d’hisenda dient que han ordenat la devolució, i entrar al banc online per comprovar que sí, que és veritat, que t’han ingressat els dos mil eurets que et devien, no té preu.

I per celebrar-ho he anat a visitar dos dels establiments que més m’agraden. Primer, a la perruqueria, a per un nou look més estiuenc. I en acabar, a la ferreteria, on m’he fet amb una caixa nova per als ferraments, blava i groga, xulíssima, per posar ben endreçadets els cargols, les alcaiates i demés família, que fins ara els tinc en mini carmanyoles de l’ikea, sense cap glamur, escolta.

(Ja m’ho diuen, ja, que sóc un pèl friqui. Però ja em va bé ser així).



  1. ets una desficiosa amb sort i generosa ja que la comparteixes amb nosaltres (la notícia, no pas els dos mil euros, que n’ets molt de llesta!). Bona vesprada!.

  2. Hola “Apòstata desficiosa”, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc http://www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d’investigació per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes residents a altres llocs del món. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t’interessa col·laborar només hauries de contestar a l’enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent