Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 15 de juny de 2009

Per molts anys, blocaires!

Vinc de la trobada de blocaires de mesvilaweb. Quina sensació tan estranya, i tan bonica, aquesta de posar cara i ulls, i veus i besades i abraçades, a molts dels qui m’heu acompanyat al llarg d’aquests més de tres anys de desfici.

En algun moment -breu- m’he sentit un pèl… com dir-ho?… desprotegida potser, en ser conscient de tot el que he despullat de la meua història, de la meua ànima, en aquest xicotet ciber-raconet personal. Però tot seguit he sentit el caliu, de viva veu, que habitualment m’arriba des dels comentaris escrits, i tot s’ha posat al seu lloc.

L’excusa per trobar-nos ha estat la convocatòria ‘oficial’ per celebrar que demà fa cinc anys que els primers intrèpids van començar a publicar ací.

Espere tindre l’ocasió de poder-ho repetir.

(Hui alguns heu sabut qui sóc, després de tant de temps d’un anonimat light -amb pistes suficients perquè alguns m’hajau descobert en un moment o un altre. Però sé que mantindreu el secret…)



  1. El secret està ben guardat .. i ha estat un goig poder xerrar una miqueta personalment i jo igualet igualet …. m’he sentit com desprotegida, però ràpidament tots hem trobat un caliu de blocaires veïns d’una mateixa casa i que en gaudim molt. Ha estat una excusa esplèndida.
    Bona nit i a somiar en coses boniques ! 

  2. d´haver-te saludat! Et voldria presentar un company Rafel Santapau, que també té un bloc. Segur que teniu coses en comú! Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent