Passejant pel Gòtic

Mai no he fet un fotobloc, entre altres coses perquè faig poques fotos. I és que la càmera reflex digital que tinc, al final pesa prou -entre els objectius, la funda, la bateria…- i fa perea portar-la. I així passa que em perd fotos que em vaig trobant davant els nassos. (Potser per nadal de l’any que ve me’n demane una de les xicotetes: mama, pren nota!).

Ahir, però, durant una llarguíssima caminada per aprofitar el bon dia, tenia una càmera a mà (gràcies, S.), i vaig poder captar aquesta imatge, a un carreró del Gòtic de Barcelona -no em feu dir quin, que sempre m’acabe perdent; sort que tirant cap avall sempre s’arriba a la mar.

Em va agradar l’aprofitament dels grans finestrals exteriors per posar les bicis, i em va fer enveja dels qui les poden tindre ací. Jo, en un segon pis sense ascensor i d’escala molt estreta, he renunciat a tindre’n de pròpia perquè sé que acabaria agafant pols al balcó per no haver-la de pujar i baixar. I sí, tinc el bicing, però no és el mateix…

3 pensaments a “Passejant pel Gòtic

  1. A mi em passa igual que a tu amb les càmeres i amb les bicis…per solucionar això de no anar amb la meravellosa i pesada reflex damunt les meves cruixides espatlles, em van regalar una càmera petitíssima….i ara la porto sempre al damunt, sempre sempre. No fa fotos espectaculars però em permet agafar sempre la imatge del dia o aquella friki foto que apareix quan menys l’esperes…
    Quant a la bici, jo m’he de conformar amb el “fantàstic” bicing perquè la meva escala també es estreta estreta estreta i el meu pis un sisè…sense ascensor… 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *