Homofòbia a la Universitat d’Alacant

M’havien arribat campanes i hui ho he vist al diari Información (gràcies, D.). La Universitat d’Alacant va convidar a donar una conferència a una professora de bioètica de la Universitat Catòlica de Múrcia (per què una universitat pública d’un estat laïc manté relació amb un centre sectari???), que va afirmar, tal qual, que l’homosexualitat és una enfermetat.

Segle XXI, dret al matrimoni, psicòlegs de tot el món d’acord des de fa dècades, però a aquesta dona li dóna igual. A mi el que més m’al·lucina del tema és que ‘per respecte’, el públic va aplaudir al final. Respecte? Que em perdonen, però ja m’haguera agradat a mi estar allà i dir-li quatre coses. Que ací, en nom de la llibertat d’expressió i la llibertat de càtedra, el que es fa és que s’acaba protegint als feixistes. Em sembla vergonyós, tot plegat. Molt vergonyós. No trobe una paraula més radical per descriure el mal de panxa que em provoca.

(Hi ha qui s’ho ha pres amb humor i demana on hem d’anar a demanar la baixa i una pensió vitalícia, perquè si és malaltia, és de les cròniques, i sense cura coneguda).

Per cert, ja que estic, i per compensar una miqueta: Suècia acaba d’aprovar els matrimonis entre persones del mateix sexe. I el Suprem d’Iowa diu que no veu perquè no es poden casar dos homes o dues dones. Bé! Sempre és una bona notícia que es reconeguen els drets de les persones i cresca la igualtar.

2 pensaments a “Homofòbia a la Universitat d’Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *