L’església m’enerva

Ja està bé, home, ja està bé.
En porten dues de seguides de les que no es poden aguantar.

Ahir, amb la campanya anti-avortament que compara tindre xiquets amb les espècies protegides. Però de què van???
I hui va el papa a Àfrica i diu que la sida no es combat amb preservatius, sinó amb l’abstinència. (Això no es podrà jutjar a la Haia com apologia del genocidi o una cosa així?).

I a tot això, com que el meu bateig està als registres del bisbat de València, probablement el més caspós del món, ara resulta que no hi ha manera humana de què em deixen apostatar.

Jo crec que potser el que es pot fer és deixar de parlar d’ells.
Però els molts punyeters tenen tant de poder que estan per tot arreu.

11 pensaments a “L’església m’enerva

 1. Aquesta colla d’hipòcrites —supersticiosos o Em treuen de polleguera. Avui he llegit que a Brasil, una nena va quedar embarassada per violació del seu parastre. De bessons, a més. La mare de la nena va decidir fer un avortament per salvar-li la vida i uns metges van realitzar la intervenció. L’església brasilenya ha excomulgat la mare i els metges, i al violador noooo!.

  També rondinen per aquest cas recent en què el naixement d’un germà ha servit per a salvar la vida a un infant. Em glacen le venes quan afirmen que això és pecat, que calia deixar morir el nen. Tinc dos fills, i no entenc que aquests escarabats es proclamin humans. No saben què és un nen.

  Com es nota que o bé no tenen fills, o bé els consideren una errada i se’n desentenen totalment, i els amaguen i se n’amaguen.

 2. Sempre esteu igual…
  1. La campanya aquesta de l’església us hauria de fer pensar una mica en les frivolitats que hi ha al voltant de l’avortament i que és una cosa molt sèria ja que s’està jugant amb una vida humana.
  2. És potser mentida que amb l’abstinència es combat la sida??? On veus el genocidi!!!
  3. No passa res per constar en uns registres de fets que van succeïr. Si va passar i en aquell moment es va registrar, doncs ja està fet, no veig perquè s’han de voler esborrar les coses que han passat. Et van batejar i prou. Una altra cosa és el que ara creus, que no té res a veure.

 3. Quan comparen l’avortament amb la protecció d’animals, estan donant una opinió. I les opinions són terreny nostre, dels que defemsem el pensament versus el dogma que prediquen.
  Quan diuen que cal abstenir-se per evitar el sida, es retraten, parlen a la seva clientela, no pas a nosaltres.
  Efectivament, aquesta “empresa” ja té 2000 anys d’existència, stocks importants de diners, capital humà (mantenen bones escoles), i per tant, no és d’estranyar que t’enervin tant com a mi o molts altres. Però tu recorda que són un poder terrenal de Deu. I malgrat l’influència divina que els ha donat vida, no pateixis, no són pas eterns. Encara que et diguin que la mala herba no mor mai…

 4. He anat llegint el teus comentaris sobre l’esglèsia i sembles afectada, molt afectada, potser que no hi donguis més voltes, tu fes la teva, folla amb condó, avorta tantes vegades com vulguis, tingues relacions esporàdiques quan i on vulguis, mata, droguet, despullet pel carrer, nosé però sigués feliç, de veritat i és que serà un bé per tu, no hi pensis més. Crec que al final t’arribarà afectar i tot.  Deixa el Sant Pare en pau,als catòlics, cristians, musulmans i budistes viu sense Déu i potser un dia et donaràs compte de que estàs fent el penas per la vida.

 5. He anat llegint el teus comentaris sobre l’esglèsia i sembles afectada, molt afectada, potser que no hi donguis més voltes, tu fes la teva, folla amb condó, avorta tantes vegades com vulguis, tingues relacions esporàdiques quan i on vulguis, mata, droguet, despullet pel carrer, nosé però sigués feliç, de veritat i és que serà un bé per tu, no hi pensis més. Crec que al final t’arribarà afectar i tot.  Deixa el Sant Pare en pau,als catòlics, cristians, musulmans i budistes viu sense Déu i potser un dia et donaràs compte de que estàs fent el penas per la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *