Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 3 de març de 2009

Ràdio matinera: tampoc no serà el Fricandó

Descartada Catalunya Ràdio des que els matins els porta Neus Bonet, que ja he dit que no m’agrada, vaig provar amb el Basté, però tampoc. Em resulta… groller? No sé quina és la paraula, però la qüestió és que no hi tinc gens de feeling.

Així que vaig tornar a preguntar a les amistats i em van recomanar el Fricandó Matiner de Rac105. Però tampoc. No acabe d’enganxar aquest humor. Si més no, no quan m’acabe de despertar. Hui, per exemple, trucaven per telèfon a València per preguntar a la gent si són infidels, però a més parlant com si foren subnormals profunds. La gent a l’altra banda del telèfon, és clar, s’emprenyava. I els del programa se’n reien. Que em perdonen, però jo no ho pille.

Per acabar-ho de rematar, com que és València, els preguntaven en castellà.
Di que sí. I ja no sé cap a on tirar.

Per cert, que dissabte al matí, buscant alguna cosa amb música, em vaig trobar amb el Bassas a la ràdio, que li feien una entrevista a la Com. I em va entrar com una enyorança…



  1. Ací a l’Alcora, l’Alcalatén, no podem triar.  Sort que tens al Principat.  Per roïna que siga sempre prefereix una ente públic a un de privat, menys els valencians.

  2. Jo també sóc un desenganyat dels matins de veu monòtona i plana de la sra Bonet. Tampoc en Basté m’acaba de fer el pes (i això que és d’Horta com jo i vam anar a cole junts i ens vam treure junts el carnet de conduir i etc). Ara vaig fent zàpping radiofònic, lletra i música (ICAT i RNE3). Però m’han dit que a COM Ràdio hi ha un xicot amb bona dicció que ho fa força bé. Ho provaré.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent