Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

La classe de costura

Vinc de la meua segona classe de ‘costura de supervivència’ a un centre cívic de Barcelona. Com ho sentiu: classe de costura. Perquè jo més enllà de cosir un botó i ‘solsir’ uns calcetins, poca cosa. I m’he proposat arribar a entrar-me els baixos d’un pantaló.
A veure si puc, perquè a aquest pas…

La primera classe se’n va anar en explicar els estris i, atenció, en aprendre a fer el nus del fil!!! Sí, sí, hi havia gent, i no una ni dues, que no havien fet mai el nus. Impressionant. Hui hem evolucionat a cosir botons. El ‘temari’ inclou canviar cremalleres, fer ullals o cosir una vora. De moment, el més important és que és divertit i em relaxa.

Ara, em resulta ben estrany això de dir ‘me’n vaig a costura’, quasi tan estrany com quan, de xicoteta, era el que em déien les veïnes del pis de baix (Élia i Mariu, les del ‘Globo’, si sou d’Alcoi, igual vos sonen): que vaja bé la costura. I jo no entenia res, perquè on anava era a escola, no a cosir…

I ara, mira per a on, el món a l’inrevés. I mentre jo intente aprendre a posar fil a l’agulla, ma mare s’apunta a anglès i a informàtica.

Com a mínim, és per somriure, no penseu?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent