Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 9 de gener de 2009

La dieta, dia 3

Tercer dia controlant el menjar. Perquè al gimnàs encara no he trobat el moment propici per anar-hi…

Per ara, faig una barreja entre eliminar els aliments que més engreixen (adéu xocolata i rosetes, snif), seguir quan puc les pautes de la dieta dissociada que ara decora la porta de la nevera (els qui alguna vegada heu fet dieta sabreu de què parle, allò de no barrrejar pasta amb peix ni pa amb formatge…) i una bona dosi de sentit comú.

L’objectiu: 12 quilos en 12 mesos. El que no sé és això cada quant s’ha de controlar…

I serà dur, ja m’ho veig vindre. Però si porte 375 dies sense fumar, un règim equilibradet no ha de poder amb mi, dic jo.

Ara, demà que és el meu ‘cumple’, la dieta me la salte. Ea.



  1. Dotze kilos en dotze mesos sembla fàcil dona! Jo tenia la dieta entre els objectius del 2009 però també l’he tinguda al 2008 i res… Cinc kilos per setmana somie jo, i llevar-me vint kilos en un mes, però me sembla que és prou complicat… 

    Estàs seguint alguna dieta en concret? Baix control mèdic? O simplement mirant de cuidar el que menges (que és lo important i no cal més, amb trellat a l’hora de menjar no hi ha problemes de pes)? Curiositat i enveja insana de qui no ha aconseguit mai aplegar al tercer dia.  

  2. Pensava que no feia tant. Jo no sé si els podré resistir.
    La dieta de les barreges és l’única que a mi m’ha funcionat, però la vaig perdre. Encara no he començat. No sé què pagaria de tenir una llista del que es pot barrejar i el que no. Més o menys vaig fent. El gimnàs, impossible ara. Tanmateix, a mi només em va bé natació i caminar. Quan no plou ni fa neu!

  3. Una dieta on no es puguen barrejar pa amb formatge no pot ser raonable.
    Afegeix a la llista l’abandó d’ascensors i mitjans de transport: cames.

  4. Això de la dieta dissociada… informate’n bé, perquè he llegit en algun lloc que no és gaire sana, i que els que ràpìd se’n va ràpid torna. Jo en tres mesos he perdut gairebé deu quilos només amb sentit comú: passar de dues a cinc menjades, evitant la carn vermella i l’alcohol entre setmana, mai precuinats, fer-me passar la gana amb verdura i caminar.
    Ah, i per molts anys, abans els Sants Jordis devien ser profitosos, avui també vaig a l’aniversari de tres amigues.

  5. la vida és ‘pa amb formatge’
    … M’apunte al repte de perdre algun quilet. Segons el meu germà que s’ha dedicat últimament a formar-se en temes de nutrició i entrenament esportiu la clau està en augmentar la massa muscular perquè a més múscul més calories es cremen en repòs. O siga que no retardes massa això del gimnàs. Ànim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent