Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

La família és fer-se

Abans d’entrar en el tema: sembla que la presentació del documental de l’apunt anterior va agradar. Vilaweb en va parlar, i TV3 se n’ha fet ressó!

I tot aquest conéixer famílies, rebre la visita de la meua i vinga gent amunt i avall, m’ha fet recordar una frase que de sempre he sentit a casa i que cada vegada veig més certa: la família és fer-se.

És la relació la que crea l’estima, ni més ni menys que això. La connexió, una certa complicitat, una cosa una mica difícil d’explicar fins i tot. I de vegades això apareix de la manera que menys t’esperes.

Ara resulta que sense haver-ho previst, hi ha tres xiquetes que fa mig any no coneixia que em volen dir tieta i que se m’abracen al coll només veure’m (sobretot C. i M., les xicotetes, la L. és menys efussiva… coses de la pre-adolescència prematura que tenen ara les criatures quan encara els hi queden dits a les mans per comptar quants anys tenen).

I jo, encantada. Que vagen preparant-se, perquè pense malcriar-les tant com puga!

Tota una família nova, com qui diu. La del dibuix, per cert.
I tot això, sense cap vincle de sang. Ni falta que fa.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent