Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Comence a sentir-me com a casa

Gairebé deu mesos després de viure ací, per fi comence a sentir que és ma casa. Desfer-me d’una taula enorme de ferro que es van deixar els llogaters anteriors i canviar-la per una de fusta ha estat una de les claus perquè em semble molt més acollidora, molt més meua.

Ara tinc emmarcades unes quantes fotos i altres imatges per anar omplint les parets. I busque una bona imatge -vertical- de Nova York per ser la primera cosa que veja quan entre a casa. I, així, portar a aquesta nova casa un trosset d’aquella altra en forma de ciutat sencera. (Algú sap d’una bona botiga de pòsters a Barcelona ciutat?).

A poc a poc…



  1. No sé si entra en la categoria de “bona botiga de pòsters” perquè també té molta morralla, però una prou variada és Verkerke, prop de la plaça del Pi.

    Després, hi ha una altra prou interessant, tot i que de cartells d’època (no sé si tindran res de Nova York) i un poc careta, al carrer Assaonadors, enfront del restaurant Pla de la Garsa (que també recomane); es diu Prohibido fijar carteles.

  2. Hi ha un parell de botigues que tenen moltes làmines i pintura :
    Marc3 al c. diputació 315
    Art Montfalcón a l’encreuament de c. Boters i c Cucurulla (és la continuació de Portaferrissa)

    Els preus piquen una mica, però quasi segur que hi torbes la imatge de NY que busques. També, a Ikea ara venen una làmina amb una imatge de Times Square i els taxis grocs de NY.

    Felicitats pel bloc !

  3. A Ikea hi vaig veure una imatge de NY, el pont de Brooklyn, que estava molt bé. Si posaves aquesta no hauries de posar res més contra l’horror vacui: era de tota la paret, vull dir 3 x 3, o una exageració semblant.

  4. …o pots mirar és la FNAC EL Triangle. No crec que sigui una bona botiga de pòsters, però l’altre dia em va sorprendre veure’n uns quants (a la vora dels CDs o dels DVDs, no ho recordo ben bé).

    El gran d’Ikea és brutal, uns amics el tenen a la sala queda de conya! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent