Un cuc al nas, o perquè no he tastat mai la coca

He de dir que normalment les campanyes contra la droga, incloses les que es fan contra el tabac (per cert, quasi huit mesos ja sense una sola calada!!!), em solen deixar bastant indiferent. I em fa l’efecte que, en general, a la majoria de la gent li passa el mateix. No crec que la decisió de tastar alguna substància depenga del que et diuen a un espot o a una pancarta publicitària. Perquè, en general, a més, són campanyes molt ‘bledes’.

Ara bé, hi ha un anunci que em va pillar en plena adolescència i que em va marcar. Meravelles del youtube, l’he trobat i el podeu veure, si teniu fetge, ací baix. A mi m’esgarrifa la imatge del cuc entrant pel nas. I encara més el sorollet (ai, com m’esmussa!). Però va complir la seua funció, ves per on.

2 pensaments a “Un cuc al nas, o perquè no he tastat mai la coca

  1. Doncs pot ser que el que la tastada i no depen d’ella per sobreviure, li crea la necessitat de tocar de peus a terra encara molt més rapid. 

  2. Els teus escrits mostren el vigor llampant del teu pensament i la resolució de projectar-lo en àmbits on l’esclavatge sigui un mot antiquat i irrecuperable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *