Des d'aquí

Un blog de Salvador Montalt

Empresaris del País Valencià i de Catalunya i el post-aznarisme

La Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya van força de bracet amb el tema del finançament. Els empresaris del País Valencià i els de Catalunya fan pinya. El que ara es diu sempre ha estat i és de calaix. Què està passant?

Jo diria que alguna cosa hi té a veure la fi o l’afebliment polític de l’aznarisme, dins del PP. Encara en Rajoy no havia fet els canvis —mal siguin més aparents que pregons— i ja es van començar a sentir empresaris valencians que reclamaven el corredor del Mediterrani. I de mica en mica, s’ha anat abandonant tota aquella submissió suïcida a l’Espanya radial. S’han perdut molts anys, s’han malgastat molts diners públics en contra del sentit comú econòmic de les nostres terres. Però més val tard que mai. Més val adonar-se que ni “oferir glòries a Espanya” no pot anar en contra del propis país, el real, el de la gent i les empreses, els comerciants i els treballadors que cada dia s’escarrassen a casa nostra per una vida millor.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desdaqui | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent