Del Sud

Crònica d'un llibre

8 d'octubre de 2011
0 comentaris

‘Bookcrossing’ de ‘Del Sud’, a la manifestació del 9 d’Octubre

El primer bookcrossing de Del Sud. El País Valencià al ritme dels Obrint Pas ja és una realitat. Ahir, un llibre va ser alliberat a la font que simbolitza el Túria i els seus afluents, en la plaça de la Mare de Déu de València, i només dos minuts després ja tenia nou propietari. A partir d’ara, el llibre pren vida pròpia i el seu recorregut posterior no es pot predir.

Estem molt contents, d’altra banda, per la gran quantitat de gent que heu donat suport a aquesta iniciativa i, per això, farem un extra: aquesta primera setmana de bookcrossing alliberarem dos llibres en lloc d’un. Així, demà, 9 d’Octubre, Diada nacional del País Valencià, Del Sud estarà a la manifestació que eixirà a les 18 hores de la vesprada des de la plaça de Sant Agustí.

Més o menys a l’inici de la manifestació on ens apleguem any rere any tots els qui defenem els drets socials i nacionals del País Valencià, a la mateixa plaça de Sant Agustí, hi apareixerà un nou Del Sud alliberat. Esperem que, en aquesta ocasió, dure lliure menys temps encara que el llibre de la plaça de la Mare de Déu.

La propera setmana serà el tercer alliberament i el primer fora de la ciutat de València. Com sempre, anirem informant des d’aquesta trinxera i des dels twitters @Del_sud, @antonirubio i @HectrSanjuan.

De nou, moltíssimes gràcies a tots. Demostreu que, malgrat els entrebancs, seguim sent un poble unit, alegre i combatiu!

(A la imatge, l’exemplar de Del Sud, uns segons abans de ser alliberat a la plaça de la Mare de Déu de València)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!