Del Sud

Crònica d'un llibre

30 de setembre de 2011
2 comentaris

El ‘bookcrossing’ de ‘Del Sud’: alliberem un llibre per setmana

Del Sud. El País Valencià al ritme dels Obrint Pas s’allibera. A partir de l’imminent mes d’octubre, comencen una gran campanya de bookcrossing en què alliberarem un exemplar del llibre cada setmana. Durant els dies anteriors, mitjançant aquest blog i els nostres comptes de Twitter (@Del_sud, @antonirubio i @HectrSanjuan) anunciarem cada lloc on deixarem un exemplar de Del Sud per al primer que tinga el gust i les ganes d’agafar-lo. Podeu buscar-lo, llegir-lo i, si voleu, tornar-lo a alliberar.

La tria dels llocs on alliberarem Del Sud no serà casual. Seran emplaçaments ben significatius que ens serviran per a homenatjar llocs, persones i col·lectius que pensem que mereixen un reconeixement o per a recordar fets especials per a tots nosaltres. Tal volta siga una escola, per a mostrar el nostre suport a l’ensenyament públic, o una plaça o un carrer dedicat a algú, o una població que ens resulte especial per qualsevol motiu. El cas és que, sense més ni més, ho anunciarem, hi anirem i hi deixarem el llibre; la resta del que passe és cosa vostra.

El primer exemplar de Del Sud s’alliberarà la propera setmana. Fins eixe dia, donarem recompte del lloc triat en aquest mateix blog i via Twitter; potser, també via Facebook, si el senyor Zuckerberg deixa de marejar amb tant de canvi de format. En tot cas, esteu atents perquè un nou llibre està a punt de llançar-se a viure la seua vida.

Comptem amb la vostra col·laboració i el vostre suport per a donar vida a aquesta iniciativa que ens il·lusiona moltíssim. El lloc triat per a iniciar l’aventura del bookcrossing és…

(Continuarà)

  1. Una iniciativa molt interessant! Esperem notícies de com va resultant. Sols fer-vos l’advertiment: el facebook, alerta amb ell. Els Anonymus diuen (i sona molt versemblant) que el 5 de novembre es posen la màscara de V de vendetta i l’ensorren. Saben de informàtica, molt… i en són un bon grapat. Encara sort que seguireu per twitter. Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!