Holotúria

Filtrant tot el què ens passa pel davant...

31 de gener de 2008
0 comentaris

Quan els polítics catalans diuen ?inacceptable!?, els polítics espanyols es parteixen el cul.

Si més no, aquesta és la sensació que tinc cada cop que llegeixo o escolto declaracions irades relatives, lògicament i reiterativa, a algun greuge més.
Em refereixo, en aquest cas, a l’eternització del retorn dels documents espoliats pels feixistes espanyols i que romanen (i romandran) a Salamanca.

Ja pot sortir el conseller Tresserras dient que el govern espanyol incompleix una llei, que no passa res.

Ans al contrari, la nostra credibilitat com a poble va minvant amb cada episodi. Els espanyols saben que no passarà d’unes simples declaracions, d’una postura ideològica legítima però inútil, sense traducció directa en intenció de vot, que el poble català sembla comptat i debatut.

I això serà així, lamentablement, mentre no estiguem units, mentre CiU, PSC, IC-V, ERC i CUP segueixin entossudits en eternitzar les discussions fútils, que no són altres que la suposada necessitat de fer pedagogia a Espanya o d’entrar a formar part del seu sistema per millorar la situació del nostre país o en evidenciar qui és més patriota.

El cas dels “papers” és el millor exemple del seu menyspreu i de la poca importància que atorguen els polítics espanyols a les declaracions i a la capacitat dels polítics catalans.

I, de no canviar molt les coses, aquest menyspreu es traduirà en fets, com ara la pèrdua irreparable dels documents espoliats, sense repercussions, sense conseqüències, sense justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!