Bloc independentista rosinc

de David Campà Frigola

24 de juliol de 2011
Sense categoria
1 comentari

Julian Assange Vs Rupert Murdoch

Dos personatges del mon de l’informació que ben bé podrien ser les dos cares d’una mateixa moneda

Julian  Assange com a cap visible del portal de noticies wikileaks que posa al descobert les clavegueres del sistema diplomàtic dels EEUU i informació confidencial de la banca internacional, vivia com un nòmada, canviant sovint de domicili per por a represàlies, fins que va ser arrestat a Anglaterra per uns suposats delictes sexuals fets a Suècia país que te tractat de extradició amb els EEUU on és considerat un ciberterrorista però a Anglaterra no.

Rupert Murdoch un dels grans barons de les empreses de informació global, propietari de  Fox Broadcasting Company és un dels avaladors mediàtics del sistema polític actual i en concret de la part més immobilista d’aquest, posseeix edificis diaris, revistes ,canals de televisió. pot viure on li plagui, casi sempre arreu del mon és a casa seva (en el sentit de propietat no de sentiments) i tothom vol ser amic seu  o com a mínim no ser-ne enemic.

Podríem atribuir a Julian el paper de Bandoler del poble i a Rupert el de xerif del capital. potser és aquesta la raó de la diferència de tracte judicial que s’els hi ha donat, ja que és totalment oposat a Julian s’el deté i jutge per extradir-lo a un país on s’el pot enviar als EEUU i l’altre s’el rep al parlament britànic i diu que se sent humiliat però que no és el responsable dels actes dels seus subordinats.

No vull entrar en judicis morals de qui és el bo i quin el dolent només destacar que els seus actes son casi idèntics, nomes cabia l’actitud, però tots informen de veritats ocultes, l’un mostre la veritat del mont a la gent sense finalitats econòmiques i l’altre mostre la veritat de la gent al mon per finalitats econòmiques. però la igualtat de tracte no hi és en lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!