Analisi de l’enquesta del CEO

Opinions escoltades i pensades a cop calent

Aquest matí m’he vist impactat per l’enquesta del CEO que informava de un elevat tant per sent de gent que votaria favorablement un referèndum de independència, tot i que tenia l’intuició que l’independentisme esta pujant, no pensava que ja estiguéssim en el punt de guanyar un referèndum. durant els diferents programes radiofònics que son els mitjans d’informació que puc escoltar treballant, tertúlies i alguna piulada amb enllaços per aprofundir en el tema, m’he assabentat que una altre pregunta de l’enquesta era com preferia la situació de Catalunya respecte a Espanya i tot i que l’independentisme obtenia un no gens menyspreable 25% el federalisme i autonomia serien les mes acceptades en un 33% i 31% respectivament així com s’entén? el suport a la independència. En un debat m’ho han aclarit els federalistes per aconseguir el seu objectiu han de tenir complicitasts a les dues bandes aquí i a Espanya i això no ho tenen així que l’única opció que els queda és la independència.
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *