Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

18 d'octubre de 2014
3 comentaris

Ja és a les llibreries «Paranys»

portada paranysArriba a les llibreries PARANYS, i es tanca el parèntesi. L’ha publicat l’editorial Bromera en la seua col·lecció Els nostres autors. És una selecció de 12 relats, a manera de repàs, quasi cronològic, sobre la meua manera de fer narrativa curta. L’estudi introductori l’han realitzat bons amics, professors de l.B. Josep de Ribera de Xàtiva, Josep V. Martínez i Maria Josep Juan.

No m’he parat a calcular quants relats he escrit. Mirant d’alfarrassar i prou, entre setanta i vuitanta. Però només tres llibres: La lluna vista des de la terra, Llet agra i Hòmens i falagueres. Ara arriba PARANYS. La majoria dels relats que conté no són inèdits. N’hi ha set que provenen de La Lluna vista des de la terra (1ª edició a l’editorial Columna, 1990): La Lluna vista des de la Terra a través de la tele, El somni de la seua vida, Tal com érem, tal com som, Monstres, Rehabilitació d’edificis ruïnosos, Paranys d’envisc per a caçar pardalots i Nicotina. Quatre relats de Llet agra (Brosquil, 2002): Llet agra, Més poc cervell que Miquel Malena, L’innocent i Zacaries. Uns altres dos són conseqüència de la meua participació en jornades gastronòmico-literàries: «El bolet literari» (Otos, 2010): De què parlem quan parlem de fer un país de xampinyons; i «la cassola literària» (Xàtiva, 2011): Amb tanda. N’hi ha dos que són inèdits, però un va ser publicat originalment al blog Toni Cucarella Edicions (1ª època): Tal faràs, tal trobaràs. Així que només el relat que tanca el llibre, Sabates de taló, és absolutament inèdit.

  1. Bon dia Toni.
    Avui he comprat el diari Levante i he fat una ressenya del teu anterior llibre, “Dones d’aigua, hòmens de fang”. Sembla un poc tard, no? Jo el vaig comprar a l’octubre del 2013 i el vaig llegir. Un any de retard!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!