Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Apagada, presa de pèl

Això és el que pense després de veure’n els resultats, que l’apagada ha estat una presa de pèl. Perquè el que havia de ser una convocatòria als ciutadans per demanar una mica més de responsabilitat als governants ha esdevingut una pantomima perquè aquests mateixos isquen a la foto (encara que siga a fosques).

Les imatges que quedaran per a la majoria seran l’apagada de la ciutat de les arts i les ciències, decidida pels mateixos que reclamen transvasaments absolutament anti-ecològics i decreten que ha d’haver-hi el triple de camps de golf, o la de l’edifici del ministeri de medi ambient a Madrid, que ja té pebrots, o la plaça Sant Jaume de Barcelona, que es veu que en aquells cinc minuts no necessitaven maquinar per on ha de passar el quart cinturó o la línia de molt alta tensió.

Quina poca vergonya.



  1. Tns tota la raó del món. El sistema té una increible força per poder engolir tot el que s’hi posa dant. Si, a més, com en questa ocasió ens posm de costat, encara millor.

  2. És per conciènciar que calen mesures serioses i alternatives a tots els ciutadans.

    Per eixemple aquells què es canvien el cotxe cada dos anys, què s’el canvien cada quatre i inverteixquen amb energia fotovoltàica.

  3. Exacte,

    quan he vist que era segon titular del telenotícies (!) i que la cosa feia pudor a dogma progre del govern he decidit engegar durant cinc minutets totes les vitros i estufes de casa, llàstima que m’ha petat el diferencial. Però segur que he compensat una mica.

    Per donar un cop de mà a aquests papanates en la seva virtual imatge d’ecologistes ja tenen un munt de benintencionats. A veure si la propera convocatòria europea és una mica més coratjosa, més realment eficaç i per tant menys digerible pels estaments polítics.

  4. La veritat és que aquesta era la sensació que tenia des que vaig saber la proposta, però un cop vist tot plegat, m’he acabat de convèncer. Només m’ha faltat veure que la pregunta del dia al programa de TV3 de l’inefable senyor Cuní és, més o menys, "Us sentiu responsables de les conseqüències del canvi climàtic?" .
    Però quina barra! En tot cas, me’n sento en la mesura de formar part del món occidental, però les responsabilitats les trobem en el model de desenvolupament impulsat pels estats, les grans corporacions transnacionals, la indústria militar, el negoci del turisme de masses, les companyies energètiques… Que ja n’hi ha prou de tanta comèdia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent