Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

20 de juliol de 2011
7 comentaris

Camps ha dimitit: camí i via ampla!

Camps ha dimitit. De president mudarem, però dels lladres no ens escaparem. Camps ha dimitit pronunciant o bavejant un discurs ridícul, patètic. No debades ell ha estat un president ridícul que, malgrat això, o potser per això, no ha tingut ni té el més mínim sentit del ridícul. Ha estat el discurs d’un ploramiques. Tanmateix, molt de plor però molt poca vergonya.

He conegut la notícia mentre el meu fill feia zàping com qui fa un via crucis: pas a pas per cada insuportable cadena. En arribar a Intereconomia, una presentadora –estranyament sense vel ni mantellina– rondinava alguna cosa sobre «una víctima de la caza de brujas en la Comunidad Valenciana», i he piscat que Camps havia dimitit. Li he demanat al meu fill que passara per ca Canal Nueve a veure què hi ploricaven. Justa la fusta: hi ploricava Francisco Camps. Malgrat que han estat uns vestits a mida els causants de la seua dimissió, el que portava en el moment de la roda de premsa li parava –com se sol dir– com si li l’haguera furtat a un mort. Potser els Milano se’ls guarda per a una millor ocasió. Tot i que no hi haurà, per a ell, millor ocasió que aquesta. Tradicionalment, el millor vestit sempre s’ha fet servir de mortalla.

 

  1. Això rai!

    Sense el Franfisko (Franko) Camps de la Mort, en pujarà un altre, de tan franquista, botifler i criminal.

    Així es morissin tots, i llurs morts!

  2. Ja ho deia el capellà del meu poble: Déu és misericordiós i la seua misericòrdia és infinita. Ara bé, qui s’hi juga un pèssol a que si Rakoi arriba a president dels espanyols li dóna un càrrec de ministre o un lloc a l’empresa pública d’aquells remunerats amb una morterada?
    Per cert, el Fabra que ens posen d’amo del carxofar valencià és parent de l’inefable Carlos Fabra? Aquell que s’assemblava a “l’Aloe Vera” en que cada dia que passa se li coneixen més propietats? Atès el llistó tan alt de botiflerisme en què ha deixat el seu mandat serà difícil que l’Alberto el supere, no trobeu?
    Ahir va ser un dia gloriós en aquest estiu tan negatiu: Veure la cara que feia el Fransisco al seu darrer discurs em va fer sentir-me feliç com feia anys no em sentia.  

  3. Tot parlant de feixistes: el subnormal noruec que ha comés l’atemptat a l’ulla d’Utoya és ultracristià, conservador i ultranacionalista, a més a més tenia permís d’armes i havia provat de fer-se militar…
    ¿Quan serà il·legal l’extrema dreta a Europa?
    El feixisme, pepero o qualsevol altre, caga merdes com Camps i l’assassí de l’illa d’Utoya.

  4. quina llàstima que no fóres tu un d´aquests xiquets ametrallats , al capdavall ho series “por tu dios y por tu españa”. toca´melsrovells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!